logo

Het ontwerp

Design Studio Havee Deze ontwerpen kenmerken zich door een hoge mate van functionaliteit. De ontwerpen komen voort uit een krachtige basisvorm en kenmerken zich door eenvoud. Als rasechte meubelmensen verstaan wij dit vak als geen ander.

Designer Hans Daalder(1963) over zijn samenwerking met Havee meubelen;
Een sterke ketting heeft alleen maar sterke schakels. Als ontwerper probeer ik mijn ideeën altijd de hoogste kwaliteit mee te geven. Inspiratie alleen is dan niet genoeg; Er wordt gesleuteld en geschaafd totdat het ontwerp in mijn ogen optimaal is.
In mijn samenwerking met Havee werkt het net zo; Hun motto is; Als het beter kan, moet het ook beter. Het grote vakmanschap van de mensen van Havee staat garant voor een perfecte vertaling van mijn ontwerp. En dat is de droom van iedere ontwerper!
Trots teken ik voor de "Cloak" collectie van Havee Meubelen.


{alt}
{alt}

Het ontwerp

De romp

Deze wordt vervaardigd van geselecteerd beukenhout en hoogwaardig plaatmateriaal, waarbij alle verbindingen worden gepend, geschroefd of gedeuveld, wat de beste constructie garandeert. Havee Meubelen geeft u hier 10 jaar garantie op.
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}

De romp

De vering

De vering is van essentieel belang voor een optimaal zitcomfort, hiervoor worden stalen nosag-onderveren of elastische banden gebruikt.
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}

De vering

De kussenvullingen / Het comfort

Havee Meubelen werkt uitsluitend met de beste kwaliteiten (pantera) koudschuim, een schuim met een aantal bijzondere eigenschappen, waarin comfort is gekoppeld aan duurzaamheid. Koudschuim is gemaakt voor jarenlang zitcomfort.
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}

De kussenvullingen / Het comfort

De bekleding

U heeft bij ons de keuze uit een groot assortiment kwaliteitsbekleding uit de collecties van o.a. Weverij de Ploeg, Kvadrat, Gudbrandsdalens, Danish Art Weaving, Rohi en leder. Uniek is dat de bekleding van uw bank (voor 95%) zonder de traditionele nietjes wordt bevestigd. Dit maakt het mogelijk om de bekleding (of delen) van uw bank op eenvoudige wijze van een nieuwe hoes te voorzien. Havee Meubelen heeft daarvoor een verwisselbaar bekledingssysteem ontwikkeld, waar een Europees octrooi op rust. Over het algemeen genomen kan Havee de romp, en het schuim van de bank hergebruiken, daarmee wordt het milieu ontlast.
{alt}
{alt}
{alt}
{alt}

De bekleding

Werken bij Havee Meubelen.

Vacature(s):

Vacature Machinale houtbewerker m/v

Havee Meubelen BV is gespecialiseerd in de productie van zitmeubelen in het middelhoge tot hoge segment. Wij zijn actief in Retail en Project in heel Nederland. Het uitgangspunt van Havee Meubelen is dat de klant een meubel ontvangt, met zekerheid van de hoogst denkbare service én onze bekende topkwaliteit.

Door uitstroming én de toenemende vraag naar onze kwaliteitsmeubelen,zijn wij derhalve op zoek naar een:

• Machinale houtbewerker m/v

Functie-eisen

• Ruime, aantoonbare ervaring met betrekking tot machinale houtbewerking/meubelmaker
• Kennis van het instellen én bedienen van diverse bewerkingsmachines
• Affiniteit met de meubelbranche
• Je beschikt over technisch inzicht en bent kwaliteitsgericht

Uw schriftelijke reactie voorzien van CV kunt u binnen 14 dagen na het verschijnen
van deze advertentie richten aan Havee Meubelen BV,
t.a.v. Dhr. H.A.Veldhuizen, Postbus 171,4100AD,Culemborg.
mail: directie@haveemeubelen.nl

Zoekt u zekerheid én een goed salaris, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij bieden een fulltime dienstverband(38,75 uur p/week). Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO meubelindustrie.

Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet. Acquisitie naar aanleiding van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld